Dizajn okenného skla pre kancelárie

Chcete ozdobiť okná Vašej firmy ? Chcete pridať farbu a dizajn do dizajnu interiéru vašej spoločnosti? Alebo priniesť viac súkromia do vašich obchodných priestorov? Dizajn okenného skla vám umožňuje preskúmať tisíc a jeden spôsob, ako zlepšiť vašu spoločnosť zvnútra aj zvonku. Tu sú naše najlepšie tipy, ktoré vám pomôžu nájsť perfektnú okennú fóliu.

Vneste do svojich priestorov farbu pomocou pestrej dekoratívnej fólie

Vedeli ste, že existuje niekoľko druhov lepiacich okenných fólií? Všetky majú svoje vlastné charakteristiky a štýl. V kancelárii môže okenná fólia dodať svieži a veselý nádych bez potreby rozsiahlych renovačných prác. Vyzdobte svoje priestory bez toho, aby ste sa dotkli stien alebo dokonca nábytku v kancelárii. Solar Screen ponúka okenné fólie vo výrazných farbách, ktoré do vášho interiéru vnesú originalitu. Pohrajte sa s tvarmi a farbami a vytvorte jedinečný vzhľad na oknách a sklenených povrchoch vašej spoločnosti. Osviežte si vzhľad farebnou kompozíciou alebo sa rozhodnite pre monochromatické okno, ktoré dodá vášmu firemnému zariadeniu viac charakteru. Vy ste umelec!

Vyberte si dizajn vášho kancelárskeho okna podľa vašich potrieb

Dizajn okenného skla umožňuje spojiť užitočné s príjemným. Pred okoloidúcimi alebo otravným divákom sa môžete chrániť napríklad aplikáciou dekoratívnej fólie na okná. To má dvojaký efekt: skrášľuje miestnosť a chráni ju pred zvedavými pohľadmi. Solar Screen ponúka množstvo štýlov, ktoré oživia váš firemný interiér: fólia na okná s pixelovým efektom, elektrostatická fólia s krásnymi líniami na vizuálne rozšírenie malého priestoru, nálepky na okná s abstraktnými tvarmi, kvetinové potlače alebo úplne nepriehľadná fólia. Samolepiace fólie na okná v kancelárii dávajú vašej fantázii veľa slobody prejaviť sa. Máte radi inovácie a odvážne nápady? S kancelárskym zasklením si môžete prispôsobiť okná podľa svojich predstáv. Chcete sa odlíšiť od nudných, rovnakých pracovných priestorov? Odvážte sa použiť potlačiteľnú okennú fóliu. Nechajte si vytlačiť fotografiu, logo, slogan alebo akýkoľvek iný motív podľa vlastného výberu na kvalitnú polyesterovú fóliu a vytvorte si dizajn na mieru. Solar Screen ponúka možnosť personalizácie vašej okennej fólie pomocou vysoko presnej tlače. Vďaka mikroperforovanej tlači prepúšťa vaša kancelárska okenná fólia svetlo a zároveň zdobí vaše okná a sklenené tabule. Aký skvelý spôsob, ako spojiť zákazníkov a zamestnancov pod jednotiacimi farbami vašej značky! Ak chcete objaviť celý rad našich firemných okenných dekorácií, navštívte Solar Screen. Množstvo možností a vzorov vám umožní vybrať si perfektnú dekoráciu okien pre vašu kanceláriu.

Potrebujete zabezpečiť zrkadlá na verejných miestach? Rozhodnite sa pre fóliu na ochranu zrkadla
Bezpečnostná okenná fólia pre budovy

Prečítajte si: